Встигни інвестувати до здачі першої черги житлового комплексу «Crystal Avenue»!

26.04.2019

Зовім скоро планується здача першої черги в ЖК «Crystal Avenue». Чим ближче будинок до завершення, тим вище у ньому ціна квартир. Варто поквапитися з інвестиціями, поки ще йде будівництво і ще є вибір планувань.

Будинок на вул. Оксамитова, 9–А поступово наближається до завершення. Фасадні роботи на фінішній стадії. Робота з монтажу даху виконана на 60%, встановлюється парапет. На початку травня планується завершення робіт з фасаду та даху. Закінчується укладка плитки на першому поверсі фасаду.

У будинку повністю закінчені оздоблювальні роботи. У холі покладена плитка, ведеться шпаклівка стелі. На сходових маршах встановлені перила. У квартирах вмонтовані радіатори опалення до 11 поверху. З 10 травня планується повторне регулювання вікон.

Активно просуваються роботи з входу в підвал і паркінг. Оздоблення і плитка зроблені на 60%. У підвалі заливається стяжка.

Ведуться роботи з вертикального планування і благоустрою.

Встигни інвестувати до здачі будинку в експлуатацію! Вибрати вільні планування можна у відділі продажів: с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна, 14–А. Тел.: (044) 499 25 99; (067) 663 94 52.