В якому будинку ЖК «Crystal Avenue» вигідно купити квартиру? Розповідаємо про хід будівництва

22.05.2019

Де вигідно купити квартиру: в першій або у другій черзі ЖК «Crystal Avenue»? Розповідаємо про хід будівництва комплексу

Вже скоро здача в експлуатацію першої черги в ЖК «Crystal Avenue» і друга черга все ще в будівництві. Перед інвесторами стоїть вибір: в якому будинку краще придбати житло? Давайте розбиратися.

Основні покрівельні роботи в будинку першої черги, на вул. Оксамитова, 9–А вже зроблені. Накриті вентканали і парапет. Роботи на терасах ще тривають, але вже змонтовані зручні поручні з високоякісної нержавіючої сталі.

Завершено процес укладання плитки на першому поверсі. Плиточники приступили до монтажних робіт у вхідних групах. Всередині будинку завершена обробка і ведуться незначні будівельні роботи.

У квартирах змонтовані опалювальні котли, завершується установка радіаторів.

У підвалі завершується установка дверей в коморах і монтаж плитки на підлозі. Встановлено вентиляційні системи і захист від блискавки. Завершуються роботи над системою пожежогасіння.

У прибудинковій території ведуться роботи з вертикального планування. Вона посипається щебенем і трамбується.

Перша черга в ЖК «Crystal Avenue» — ідеальний варіант для тих, хто хоче заселитися в найкоротші терміни. Друга — підійде тим, хто може трохи почекати. У цьому випадку інвестори мають можливість заробити на інвестиціях. Як це зробити можна почитати тут

Будівництво другої черги просувається за планом. На вул. Оксамитова, 11–А завершуються роботи з гідроізоляції, а також бетонні роботи із заливки вертикальних конструкцій підвалу.

Інвесторам, які готові почекати із заселенням, вигідно придбати житло у другій черзі комплексу.

І це ще не все! Ми готові порадувати вас новою акцією: розстрочка без подорожчання.

Всі питання можна задати у відділі продажів: с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна, 14–А, або за тел.: (044) 499 25 99; (067) 663 94 52.