Що приваблює інвесторів купувати квартири в ЖК «Crystal Avenue»? Продовжуємо розповідати про комплекс та хід його будівництва

26.09.2018

Що приваблює інвесторів купувати квартири в ЖК «Crystal Avenue»?

Ми можемо впевнено сказати, що придбання житла та інвестиції в нерухомість потрібно проводити з вигодою для себе у майбутньому. Особливо, якщо це квартира бізнес-класу. ЖК «Crystal Avenue» спроектовано та зведено таким чином, щоб максимальність комфорту була доступною вже зараз. Однак, в майбутньому вартість такого житла буде тільки зростати. Чому ми так впевнені в цьому? Читайте далі.

Одним із найвагоміших переваг комплексу є район, де його збудовано – Петропавлівська Борщагівка. Найкраща локація, що прилягає до Києва в плані інфраструктури та транспортної розв’язки. Наш комплекс розташований в 10 хвилинах від метро «Житомирська».

В ЖК «Crystal Avenue» буде п’ять 17-поверхових будинків з максимально наповненою інфраструктурою. Закрита від сторонніх територія, професійна охорона, підземний паркінг, дизайнерський ландшафт простору – маленьке містечко в місті. Підприємцям буде цікавим придбання тут комерційної нерухомості під офіси, кафе, салони і т. п. Для власників електромобілів передбачаються станції підзарядки, а для найменших мешканців – приватний дитячий садок. В кожному будинку запропоновані функціональні лобі з консьєржами, які забезпечать комфортний простір для спілкування, очікування або відпочинку.

Зараз в процесі зведення знаходиться перший корпус з п’яти. Фундамент та стіни тут повністю готові. В активній фазі знаходиться утеплення фасаду. Будинок повністю засклено двокамерними склопакетами, встановлюють двері. Всередині квартир на фінальній стадії знаходяться малярні штукатурні роботи та стяжка. Поряд, готовий котлован підземного паркінгу, до якого можна буде дістатися не виходячи на вулицю.

Ми описали тільки поверхневі характеристики ЖК «Crystal Avenue». Але найкраща думка складеться у вас, коли ви побачите все на власні очі. Отримати детальну інформацію щодо планувань кожен з вас може у відділі продажів по вулиці Соборній, 14-а або за телефонами: (044) 393 08 42, (067) 691 60 06.