Подорожчання в ЖК «Crystal Avenue» на другу чергу! Інвестори поспішають придбати нерухомість!

18.05.2019

Нерухомість стала найпривабливішим об’єктом інвестицій, обійшовши банківські вклади в гривні та валюті. Досвідчені інвестори розуміють це, і поспішають купити квартири в ЖК бізнес–класу «Crystal Avenue».

Прискореними темпами зводиться будинок на Оксамитовій, 11–А. Підземна парковка повністю готова. Вертикаль цоколя зведена на 80%. Наразі найкращий час для придбання житла, настав саме зараз, оскільки з 26 квітня 2019 року квартири другої черги в ЖК «Crystal Avenue» подорожчають.

Як відбувається ціноутворення і чому нерухомість потрібно купувати саме зараз?

У комплексі бізнес–класу продумано все для комфортного життя. Тут купують квартири для подальшого перепродажу, довгострокової оренди або для себе. Ціни коливаються в залежності від етапів будівництва, розвитку інфраструктури та району. Це означає, чим раніше вкласти кошти, тим вищою виявиться прибуток у майбутньому.

ЖК «Crystal Avenue» передбачає цілодобову охорону з відеоспостереженням, облаштовану прибудинкову територію із зонами відпочинку, спортмайданчиками, дитячим містечком та садочком, підземну парковку та наземний паркінг для гостей. А просторий хол із зоною відпочинку, Wi–Fi та ресепшеном стане прикрасою кожного будинку в комплексі.

ЖК «Crystal Avenue» — тренд інвестицій у нерухомість!

Для придбання квартири чекаємо на вас у відділі продажу: с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна, 14–А. Тел.: (044) 499 25 99; (067) 663 94 52.