Підкорюючи спорт з UCSA: академія провела футбольний турнір до річниці відкриття

11.09.2018

Турнір на честь річниці відкриття академії UCSA

8-го вересня в UCSA пройшов футбольний турнір на честь річниці відкриття спортивної академії.

В турнірі взяли участь 4 дитячі команди: команда «Стимул» з с. Юріївка, дві команди від академії UCSA і команда «Євросіті» з Крюківщини.

Перемогу одержала команда «Стимул».Вітаємо учасників! Друге і третє місце розділили між собою команди UCSA-1 та UCSA-2. Останнє четверте місце дістала команда «Євросіті».

Турнір відбувся на критому футбольному полі академії. Компанія «НоваБудова» та громадська спілка «Новий шлях» в черговий раз підтримали захід і разом з UCSA передбачили для всіх учасників відзнаки, а переможці отримали кубки і приємні призи.

За рік роботи територія академії розширилась і продовжує розвиватись та наповнюватись. Почала функціонувати адміністративна будівля з душовими та перевдягальнями. Розпочав роботу і дитячий центр розвитку UCSA kids. А для тих, хто обожнює актив, командні ігри та екстрим з’явилось пейнтбольне поле.

І оголошення: вже 15 вересня відбудеться благодійний чемпіонат з міні-футболу серед дорослих команд. До участі запрошуються команди компаній Києво-Святошинського району. Це буде чудовий teem-building для будь-якого колективу, а також можливість зробити внесок у добру справу. Адже всі отримані кошти будуть спрямовані на оплату навчання в академії дітям, які не мають такої можливості та подальший розвиток закладу. Усі деталі щодо реєстрації можна дізнатися за телефоном: (098) 983 13 47.