Знижка на квартири з ремонтом в ЖК «Щасливий» у Львові + ХОЛОДИЛЬНИК у подарунок!

11.12.2018

Знижка на квартири з ремонтом в ЖК «Щасливий» у Львові + ХОЛОДИЛЬНИК у подарунок!

Купуючи квартиру, доводиться вирішувати безліч суміжних питань, які забирають час, сили і вимагають додаткових витрат. Особливо, якщо покупка здійснюється напередодні новорічних свят. Адже зустріти наступний рік у своїй власній квартирі ще й як хочеться.

Саме тому компанія «НоваБудова» пропонує своїм клієнтам особливий подарунок. З 10 до 25 грудня діє акція, згідно з умовами якої кожен покупець готової квартири з ремонтом ЖК «Щасливий» у Львові отримає знижку до 20 000 гривень. Конкретна сума знижки залежить від обраного варіанта житла.

Це ще не все. Для того, аби з переїздом до нової оселі було якнайменше клопоту, «НоваБудова» дарує по холодильнику на кожну квартиру з ремонтом, придбану у строк дії акції. Ця покупка є чи не першою, яку роблять при переїзді до нового житла, але холодильник — річ не з дешевих. Тож можливістю істотно зекономити й отримати такий приємний подарунок нехтувати просто неможливо.

Єдине, що необхідно зробити, аби взяти участь у акції — це встигнути в межах 10—25 грудня укласти договір резервування нерухомого майна. Акція діє тимчасово, тож важливо не гаяти час. Після того, як покупець підпише основний договір, він отримає спеціальний подарунковий сертифікат, на рахунку якого буде 8000 гривень. Ці гроші відведено саме на придбання новенького холодильника.

Крім того, що покупка квартири вже з готовим ремонтом значно економить час нових власників, у випадку зі співпрацею саме з компанією «НоваБудова» є ще одна суттєва перевага — якість. Ремонт у готових для заселення квартирах робили не сторонні підрядники, а відділ ремонту забудовника. На результат їхньої роботи діє гарантія якості.

«НоваБудова» цінує клієнтів, а тому пропонує їм тільки краще. У ЖК «Щасливий» у Львові діє компанія управління, яка добросовісно займається вирішенням будь-яких побутових питань на кшталт виносу сміття та прибирання. У домі працює два ліфти: пасажирський і вантажний. Це не лише зручно в довгостроковій перспективі, а дає можливість без зайвого клопоту завезти всі потрібні меблі, аби зустрічати зимові свята у новій власній квартирі з усім необхідним.

У ЖК «Щасливий» захочеться не лише святкувати, а й жити наступні роки, зустрічаючи кожен день у комфортних умовах, перебуваючи у спокійному та приємному районі. А для того, аби жителі відчували себе максимально комфортно та убезпечено, діє система відеонагляду та охорони.

Особливо тут буде приємно сімейним людям: є огороджена територія, дитячий майданчик. З паркуванням власного автотранспорту теж не буде проблем, адже є надземний і підземний паркінг.

Дізнатися всі подробиці акції можна за телефонами (067) 663 97 18, (067) 663 97 34, або відразу навідавшись до відділу продажу, що знаходиться за адресою вул. Чайковського, 26 та просп. В. Чорновола, 67 (біля будівництва ЖК «Щасливий» PLATINUM).

13979