Як виграти поїздку «Лижний тур в Буковель» від компанії «НоваБудова»?

13.11.2018

Як виграти поїздку «Лижний тур в Буковель» від компанії «НоваБудова»?

Вже пройшло майже півмісяця до закінчення розіграшу путівки «Лижний тур в Буковель» на двох і ті, хто не встигли стати інвесторами компанії «НоваБудова» у вас ще є можливість придбати житло і виграти путівку.

Хочемо нагадати, якщо ви внесете завдаток на квартиру в ЖК «Crystal Avenue» з 1 — 30 листопада 2018 року, зможете взяти участь у розіграші поїздки на двох та в Буковель, по путівці, де «все включено». У вас буде можливість провести незабутній тиждень в Карпатах, в туристичному комплексі «Ворохта», де вас чекатиме: 

  • Комфортний номер;
  • Ситне харчування з національними стравами;
  • Безліч екскурсій;
  • Лижний тур в Буковель;
  • Різдвяна програма з колядками.

Тільки уявіть, ви купуєте житло і їдете відпочивати на Різдвяні свята! А для тих, хто ще має сумління в інвестуванні, хочемо вам нагадати про переваги комплексу та району, де він будується.

1. Місце розташування. Комплекс бізнес-класу знаходиться поруч з Окружною дорогою і всього в декількох хвилинах їзди до метро «Житомирська». Близько знаходиться гіпермаркет «Ашан», ТЦ «Апрель», ТЦ «Епіцентр». Вигідне розташування комплексу відкриває можливість користуватися інфраструктурою Києва та Петропавлівської Борщаговки, що дуже зручно для жителів комплексу.

2. Закрита територія. У ЖК «Crystal Avenue» територія буде під охороною, в'їзд і вхід на яку можливий тільки через спеціальний пропускний пункт. Наземний і підземний паркінг стануть зручним рішенням для власників автомобілів.

3. Сучасні планування. У будинках передбачені найкращі рішення для комфортного життя. Тут є різноманітні варіанти планувань на різну кількість кімнат в квартирі, а також дворівневі апартаменти. Панорамні вікна, вбудований двоконтурний газовий котел і розводка електрики від забудовника.

4. Інноваційні рішення. У комплексі бізнес-класу передбачені сучасні технології, які зроблять ваше життя ще комфортніше. Це шикарне лобі з ресепшеном, експлуатовані дахи і заправки для електрокарів.

Поспішайте, до розіграшу залишилося мало часу! Про акцію компанії можна прочитати на нашому сайті

13533

 

Всі питання щодо придбання квартири і прийняття участі в розіграші ви можете дізнатися за тел.: (044) 499 25 06; (067) 662 92 67. Також чекаємо вас у відділі продажів, по вул. Соборна, 14-А.