Старт продажу 3 черги ЖК «Crystal Avenue»!

05.11.2019

Компанія «НоваБудова» оголошує про старт продажу третього будинку ЖК бізнес–класу «Crystal Avenue» на Петропавлівській Борщагівці!

Третя черга на вулиці Кришталева, 1-А стане справжньою перлиною комплексу. Бажаєте по–справжньому насолодитися красою заміського життя? Саме тут знаходитимуться видові квартири, які змусять вас по–новому поглянути на передмістя.

17–поверховий будинок матиме найменшу кількість квартир на поверсі порівняно з іншими – усього 8. Загальна кількість квартир дорівнюватиме 112.

Окрім того, будинок зберігає всі інші переваги, характерні для всього комплексу.

Сучасне будівництво. Якісні матеріали та чудові планування гарантують гармонійний стиль і затишний комфорт квартир.

Безпека. Цілодобова охорона й дизайнерське лобі з ресепшн і консьєржем у вашому будинку гарантує відчуття не лише комфорту, а й захищеності.

Розташування й інфраструктура. 300 метрів до Києва, різноманітні ТЦ, магазини й заклади, а також чудова транспортна розв’язка, що дозволяє дістатися до метро за 7 хвилин.

Пентхауси. Особливо чудовий краєвид буде в пентхаусах – дворівневих квартирах із терасами на двох останніх поверхах будинку.

Нагадуємо, що першу чергу комплексу вже здано в експлуатацію. І саме зараз – найкращий момент для інвестицій у житло. Адже надалі вартість квадратного метра буде вищою, тому ви:

  • зможете зекономити, якщо купуєте квартиру для себе;
  • зможете заробити, якщо займаєтесь інвестиціями в нерухомість.

Зважаючи на невелику кількість квартир у третьому будинку та високий попит на житло в перших двох чергах ЖК «Crystal Avenue», можна спрогнозувати, що квартири в цьому домі користуватимуться величезною популярністю! Тому обирайте оптимальний для вас варіант саме зараз, поки в наявності ще достатня кількість квартир. Переглянути доступні планування можна тут.

На всі питання з радістю дадуть відповіді наші менеджери. Телефонуйте: (044) 499 25 67; (067) 663 89 35.

Завітайте до відділу продажу, щоб обрати свою майбутню квартиру: с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна, 14–А.