Приведи друга у ЖК «Crystal Avenue» і отримай сертифікат на техніку в «Ельдорадо»!

25.02.2019

Приведи друга у ЖК «Crystal Avenue» і отримай сертифікат на техніку в «Ельдорадо»!

Наближається весна і компанія «НоваБудова» не перестає радувати своїх інвесторів вигідними пропозиціями. Ми продовжили акцію: приведи друга у ЖК «Crystal Avenue» і отримай сертифікат на техніку в мережі магазинів «Ельдорадо», яка дасть вам можливість вигідно для себе вибрати сусідів.

Погодьтеся, в’їжджаючи до нового комплексу, хочеться, щоб друзі не лише розділили радість вашого новосілля, але й жили поруч, і відчули всі переваги нашого ЖК. У кожного інвестора компанії «НоваБудова» є можливість запросити своїх друзів на підписання договору завдатку на квартиру в ЖК «Crystal Avenue» і отримати у подарунок сертифікат на покупку техніки. Акція діє у період з 22.02.19—8.03.19. Подробиці на сайті компанії

Наразі на квартири приваблива ціна, але з 1.03.19 буде ПОДОРОЖЧАННЯ!

Нагадаємо трохи про переваги комплексу.

  1. Зручна локація. Розташування 7 хв до м. «Житомирська» і 400 м від Кільцевої дороги дозволяє користуватися інфраструктурою Києва та Петропавлівської Борщагівки. З одного боку, гіпермаркет «Ашан», ТЦ «Епіцентр», супермаркет «Billa», з іншого — чисте озеро із зоною BBQ, де можна влаштовувати пікніки і проводити час з друзями.
  2. Територія. Житловий комплекс буде огороджений від сторонніх, а цілодобова охорона з системою відеоспостереження забезпечить порядок у комплексі.
  3. Підземний паркінг із зарядними станціями для електомобілів — економія часу та інноваційні технології прямо у житловому комплексі.
  4. Облаштований двір. Зелена зона, дитячі майданчики, спортивний майданчик і облагороджена територія — все, що потрібно для людей різного покоління.
  5. Дитячий садок у комплексі. Значна економія часу на дорогу і додатковий комфорт для батьків. Дитина може відвідувати дитячий садок, не виходячи за територію ЖК.
  6. Сучасні технології будівництва. У будинках передбачається вентильований фасад, який забезпечить оптимальну температуру в приміщеннях у будь–яку пору року і міцні тришарові стіни, для якісної звукоізоляції.
  7. Панорамні вікна і високі стелі. Таке поєднання надасть більше світла у квартири для облаштування житлового простору.
  8. Пентхауси з терасами на даху будинку. Для любителів розкоші — це прекрасна можливість обладнати терасу на власний розсуд і насолоджуватися прекрасними пейзажами заходу і сходу.

Придбання нерухомості у ЖК «Crystal Avenue» на етапі будівництва — вигідне рішення. Чим ближче комплекс до завершення, тим вище ціна квартир. Купуючи житло саме зараз, відкриваються вигідні можливості у майбутньому:

  • комфортне життя у комплексі бізнес–класу;
  • здача квартири в оренду за високою ціною, швидше окупиться вартість покупки житла;
  • вигідний перепродаж.

Поспішай привести друга на перегляд квартири: с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна, 14–А, а також вибери собі житло у комплексі бізнес–класу. Тел. відділу продажів: (044) 499 25 99 та (067) 663 94 52.