Покваптесь придбати дворівневу квартиру з терасою у ЖК «Crystal Avenue»!

14.01.2019

дворівнева квартира з терасою у ЖК «Crystal Avenue»

Гарна новина, якою ми хочемо поділитися з вами. Розпочато продаж дворівневих квартир в ЖК «Crystal Avenue» у новому будинку за адресою: вулиця Оксамитова, 9–А. Суперсучасні планування просторих апартаментів дозволять втілити в життя будь–які рішення. У вас обов’язково вийде:

  • розділити квартиру на зони;
  • втілити найсміливіші дизайнерські рішення;
  • дозволити собі найвищий рівень комфорту нового життя.

Але, на цьому приємні новини не закінчуються. В кожній дворівневій квартирі є тераса, з якої ви зможете споглядати мальовничі краєвиди столиці та природні пейзажі. На такому місці можна гарно провести час з друзями, зайнятися спортом та загорнувшись у плед, споглядати захід сонця за склянкою ароматного чаю. І все це на свіжому повітрі, не покидаючи межі своєї оселі!

До речі, ЖК «Crystal Avenue» — це комплекс бізнес–класу, в якому знайшли своє місце сучасні технології та сміливість дизайнерських рішень. Тут будуть наземні і підземні паркінги, повністю закрита територія, з цілодобовою охороною, дитяче містечко та спортмайданчик. Окрім цього, перший поверх буде займати великий хол з ресепшеном та безкоштовним Wi-Fi. Ви досить швидко зможете потрапити на потрібний поверх, завдяки швидкісним ліфтам.

Ну і декілька слів про будівництво першої черги ЖК «Crystal Avenue» по вулиці Оксамитова, 9–А. Будинок збудовано, завершено внутрішнє та зовнішнє оздоблення. Незабаром його здача в експлуатацію, тому радимо не зволікати з вибором вашого майбутнього житла. Різноманітні планування поки ще є в наявності і акційна ціна дійсна. Приходьте у відділ продажу за адресою: с. Петропавлівська Борщагівка, вулиця Соборна, 14–А. Наші менеджери проведуть з вами огляд квартир і допоможуть вибрати житло. Або ж телефонуйте: (044) 499 25 06 та (067) 662 92 67.