Перший 2–рівневий пентхаус з ремонтом в ЖК «Crystal Avenue» скоро у продажу! У чому вигода таких квартир?

14.05.2019

 Перший 2–рівневий пентхаус з ремонтом в ЖК «Crystal Avenue» скоро у продажу! У чому вигода таких квартир?

Відділ ремонту компанії «НоваБудова» взявся за 2–рівневий пентхаус у ЖК «Crystal Avenue». Квартира знаходиться на 17–18 поверхах у першій черзі, на вул. Оксамитова, 9–А. У ній зроблено перепланування і проведена електрика. Планується встановити вимикачі, зонувати освітлення і розвести кабелі під інтернет та ТВ. У санвузлах за планом проведення сантехніки, укладання плитки, інсталяція, зона для душа. Стіни планується пофарбувати і зробити декор.

Пентхаус з ремонтом надійде до продажу зовсім скоро, але у нас ще залишилися варіанти без ремонту за вигідною ціною та iPhone XR у подарунок! Подробиці акції читайте тут.

Дворівневі пентхауси з терасами — новий вид житла на українському ринку нерухомості та справжня знахідка для інвесторів.

  1. Вартість квадратного метра пентхауса зазвичай нижче однорівневої квартири в цьому ж будинку. Однак зі збільшенням попиту на такий тип житла очікується подорожчання, що вигідно для перепродажу.
  2. Вигода для тих, хто хоче підкреслити статус, незалежність і показати свій смак у незвичайному плануванні та дизайнерському ремонті дворівневого пентхауса.
  3. Економія часу на дорогу: 7 хв до метро «Житомирська».
  4. Тераса на 18 поверсі з чистим повітрям і краєвидом лісу з озером або вогнів вечірнього Києва. Це ідеальне місце для проведення романтичних вечорів, гучних вечірок або відпочинку в тиші.

Тільки уявіть, у вашій квартирі з панорамних вікон видніється лінія горизонту і не літають комарі. Тут вам не знадобляться москітні сітки!

Інвестуйте вчасно! Поспішайте купити 2–рівневий пентхаус і отримати iPhone XR у подарунок! Подробиці за тел.: (044) 499 25 99; (067) 663 94 52. Приходьте до відділу продажів для вибору планувань: с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна, 14–А.