Лауреатом премії «Український Будівельний Олімп» 2018–2019 року, став ЖК «Crystal Avenue»!

18.03.2019

ЖК «Crystal Avenue» став переможцем у номінації «Інвестиційна привабливість та вигідні умови придбання» 2018-2019 року. Про це оголосила Рада експертів «УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ ОЛІМП».

Кандидатів відбирали за декількома критеріями: моніторинг й аналіз рейтингів на ринку будівельних послуг України та аналіз фінансових документів забудовників.

У чому ж секрет залучення інвесторів у ЖК «Crystal Avenue»?

  1. Для орендарів — у сучасній інфраструктурі та вигідному місце розташуванні, 300 метрів до Кільцевої дороги та 7 хвилин до метро «Житомирська».
  2. Для підприємців — у можливості розвитку власного бізнесу, завдяки великій кількості комерційних приміщень та високій прохідності населення у районі.
  3. Для молодих сімей — у дитячому садку та облаштованій території з зонами відпочинку і дитячими майданчиками.
  4. Для успішних людей — у безпеці й комфорті, пентхауси з терасами та панорамними вікнами, система відеоспостереження та охорона 24/7.
  5. Для молоді — у станціях зарядки електротранспорту та ресепшн з Wi–Fi.

ЖК «Crystal Avenue» — найкращий вибір інвесторів у 2019 році. Встигніть потрапити до їх числа, інвестуючи у другу чергу цього комплексу на найкращих умовах. Завітайте у відділ продажу за адресою: с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна, 14–А або телефонуйте: (044) 499 25 99 и (067) 663 94 52. Наші менеджери підберуть для вас ідеальний варіант.


Премія «Український національний Олімп» вручається щорічно, починаючи з 2006 року. Її присуджують за найвагоміші досягнення у різних сферах культурного, соціального та економічного розвитку українського суспільства>.