Елітне житло у Львові – новини будівництва ЖК «Щасливий» PLATINUM

17.08.2018

 

 ЖК «Щасливий» PLATINUM у Львові

 

Багато наших інвесторів у Львові з нетерпінням чекали початку продажів першого будинку преміум-класу ЖК «Щасливий» PLATINUM від "НоваБудова". Так, адже він сповнений найкращими перевагами, які ми зібрали для вас! 

Новий будинок знаходитиметься у Шевченківському районі по проспекту В’ячеслава Чорновола, в 10 хвилинах від центру міста. І, крім чудового розташування, готує для своїх мешканців нові приємні можливості. 

Маючи 22 поверхи, він буде оснащуватися останніми системами пожежної безпеки, ліфтами, підземним паркінгом, наглядом і охороною. А також буде забезпечений повним сервісом та обслуговуванням і стильним облаштуванням, як ззовні, так і в середині.Тому для всіх, хто цікавиться придбанням житла, розповімо детально про етапи і хід будівельних робіт на об’єкті.

Ми провели усі заходи щодо підготовки локації будівництва і зараз активно тривають роботи над влаштуванням укріпленого фундамент будинку. Фундаментна подушка вже повністю залита й занурено буроін’єкційні палі. Також до конструкції додана спеціальна система гідроізоляції. Наступний етап робіт, що активно виконуємо вже зараз – це монтаж залізобетонних стін цокольного поверху.

Якщо ви хочете від свого житла більшого і бажаєте зробити вигідну і надійну інвестицію, вибір квартири преміум-класу – кращий внесок у ваше майбутнє. Зверніться до відділу продажів по вул. Чайковського 26, запитайте у менеджерів планування квартир та усе про впорядкування будинку. А також телефонуйте: (032) 294 94 53, (067) 663 97 13. Інвестуйте і насолоджуйтеся новим рівнем свого життя!