Де вигідно купити квартиру: в першій або у другій черзі ЖК «Crystal Avenue»? Розповідаємо про хід будівництва комплексу

18.05.2019

Де вигідно купити квартиру: в першій або у другій черзі ЖК «Crystal Avenue»? Розповідаємо про хід будівництва комплексу

Здача першої черги у ЖК «Crystal Avenue» вже скоро. Чи вигідно у цьому будинку купувати житло або вкластися у другу чергу? Давайте розберемось.

У будинку першої черги зроблений фасад і основні роботи на даху. Накритий парапет і вентканали. На терасах тривають будівельні роботи, змонтовані перила з нержавіючої сталі.

На першому поверсі фасаду укладена плитка. Розпочато монтаж плитки у вхідних групах. Всередині будинку зроблена обробка, ведуться дрібні роботи.

У квартирах закінчено монтаж котлів опалення, на завершальній стадії установка радіаторів.

У підвалі закінчується монтаж дверей в коморах. На завершальному етапі укладання плитки на підлозі. Закінчено монтаж вентиляційних систем і захисту від блискавки. У стадії завершення система пожежогасіння.

Просуваються роботи з благоустрою. Наразі виконується вертикальне планування: йде підсипка території щебенем і трамбування.

Перша черга у ЖК «Crystal Avenue» — це перевага для тих, кому потрібно швидко заселитися. Адже скоро буде можливість робити ремонт. Друга черга вигідна тим, хто може почекати зі здачею будинку. В цьому випадку більше можна заробити на інвестиціях. Як це зробили інвестори, читайте тут

Будівництво комплексу йде за планом. У другій черзі, на вул. Оксамитова, 11–А ведуться бетонні роботи із заливки вертикальних конструкцій підвалу. На стадії завершення гідроізоляційні роботи.

Ті, хто не поспішає із заселенням, можуть вигідно купити квартиру в другій черзі комплексу.

І це ще не все! Ми проводимо акцію: розстрочка без подорожчань. Встигни інвестувати!

За подробицями купівлі квартир у ЖК «Crystal Avenue» звертайтеся за тел.: (044) 499 25 99; (067) 663 94 52. Відділ продажів: с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна, 14–А.