Чим саме приваблюють інвесторів квартири у ЖК «Crystal Avenue»? Розповідаємо про будівництво комплексу

15.02.2019

Чим саме приваблюють інвесторів квартири у ЖК «Crystal Avenue»? Розповідаємо про будівництво комплексу

Які інвестиції у нерухомість з метою подальшого прибутку найефективніші? Відомо, ціна на квартири збільшується з готовністю будинку і будівництва комплексу. На прикладі ЖК «Crystal Avenue» ми простежимо, коли найвигідніше купувати квартиру.

Житловий комплекс «Crystal Avenue» матиме п’ять черг. Перший з будинків, на вулиці Оксамитовій, 9–А, зведено. Усі приміщення цього корпусу засклені металопластиковими вікнами з профілю «Aluplast ideal» та подвійним склопакетом. Це найефективніша енергозберігаюча система, яка забезпечить тепло у холодну пору року.

На фінішній стадії знаходиться оздоблення фасаду, котрий утеплений мінеральною ватою і пінопластом. Поверх наноситься штукатурка і облицювальний матеріал. До того ж, кожен шар вкладено так, щоб циркуляції повітря між ними нічого не заважало. Така технологія не дозволяє конденсату збиратися на стінах, що призводить до ефекту «термоса», тобто температура у приміщеннях завжди буде комфортною.

У під’їздах встановлені вхідні двері у кожну квартиру, в МОП пофарбовані стіни, а сходові клітки оштукатурені декоративною штукатуркою. Триває фарбування стін.

Облаштовується підземний паркінг. Монолітна конструкція готова, робітники закінчують в’їзд.

У такому будинку купівля квартир рекомендується тим, у кого лишилися сумніви у надійності будівельної компанії, або у кого досить стислі терміни для отримання власного житла, а також людям, які хочуть побачити планування своєї майбутньої квартири на власні очі. Оскільки будинок знаходиться на фінальній стадії будівництва, радимо поквапитися. З 20 лютого 2019 року буде подорожчання.

Ті, хто переконаний у надійності будівельної компанії, можуть зосередити увагу на другій черзі ЖК «Crystal Avenue», будівництво якої проходить на вулиці Оксамитовій, 11–А. Тут повністю залитий фундамент і зводиться монолітна конструкція цокольного поверху. Придбання житла на ранніх етапах будівництва, дозволяє відстежувати всі особливості і технології зведення будинку, а також суттєво заощадити на вартості кожного кв. м, адже у міру просування будівництва ціна буде збільшуватись.

А для тих, хто не знає, розкажемо, що ЖК «Crystal Avenue» знаходиться у 400 метрах від Кільцевої дороги і така локація є дуже вигідною. Ви отримуєте гарну транспортну розв’язку і всю інфраструктуру столиці, знаходячись у Петропавлівській Борщагівці. Це передмістя зі свіжим повітрям, озером та парком. У комплексі передбачена охорона та огорожа по периметру. У перспективі буде облаштовано спортивний майданчик, дитяче містечко, комерційні приміщення та зони відпочинку.

Зараз найкращий час для купівлі квартири у ЖК «Crystal Avenue». Приїздіть на огляд квартир: с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна, 11–А, або телефонуйте у відділ продажу за телефонами: (044) 499 25 99, (067) 663 94 52.