Чудові новини від нас: завершено благоустрій 1-ї черги ЖК «Щасливий» у Львові

19.10.2018

Завершено благоустрій 1-ї черги ЖК «Щасливий» у Львові

Друзі, поспішаємо поділитися з вами хорошими новинами. Завершено благоустрій першої черги в ЖК «Щасливий» у Львові на вулиці Біговій! Ми прагнемо зробити вас щасливими в новій квартирі, тому кожен раз вдосконалюємо якість житла і облагороджуємо територію найкращим чином. Тепер у комплексі панує гармонія і комфорт. І ось чому.

Ми завершили монтаж дитячого майданчика, встановили на ньому сучасне розвиваюче обладнання. Тепер ваші діти можуть кататися на гойдалках, з'їжджати з гірки, грати в пісочниці і весело проводити час на свіжому повітрі. Атмосфера в ЖК «Щасливий» наповнилася радістю та сміхом. Вам більше не потрібно думати, куди піти з дитиною — все необхідне для дитячого дозвілля знаходиться в комплексі, поряд з будинком.

Ми подбали і про вас: озеленили прибудинкову територію, яка підтримується системою поливу, і зручно розташували паркові лавочки. Тепер ви можете комфортно відпочивати на свіжому повітрі. Для підтримки чистоти у дворі встановлено контейнери для сміття.

Безпеку мешканців забезпечує цілодобова охорона з системою відеоспостереження і гарне освітлення. Вхід і в'їзд у двір здійснюється через пункт охорони. Однак ваші гості можуть паркувати автомобіль на зовнішньому гостьовому паркінгу.

При вході в будинок можна побачити просторий хол з диваном, ресепшен з системою Wi-Fi. Він надає особливий статус вашому житлу, а також сприяє відпочинку. Тут функціонують швидкі ліфти, які ведуть і в підземний паркінг. Рішення всіх комунальних питань взяла на себе Керуюча Компанія «Щасливий-Львів», яка створена за ініціативою компанії «НоваБудова». Тепер вам більше не потрібно турбуватися з приводу прибирання та інших питань обслуговування території.

Інвестори ЖК «Щасливий» у Львові, хочемо вам нагадати, що продовжується активне будівництво другої черги. Вже зведено до 13-го поверху монолітний каркас 2-го будинку і виконана кладка стін до 3-го поверху.

Якщо ви хочете жити в будинку, де є все для комфортного проживання, телефонуйте: (067) 663 97 34 і наші менеджери проінформують вас з усіх питань. Також ви можете відвідати відділи продажів за адресами: м. Львів, вул. Чайковського, 26 і пр. Чорновола, 67.